katyi-blog

ik ben een hongaarse in belgië.

Friss topikok

  • Én, a Mesélő: Hm.. rég jártam erre, és lám pont most egy bejegyzés.. Tartsd életben a meséidet Katicka, a mesék... (2010.04.01. 18:29) nincs befejezés
  • katicka: @katicka: bella mesél majd helyettem is, remélem.:) (2010.02.24. 22:14) pesten esik a hó
  • Skot Bella: azt mondja "szólj hozzá", de ehhez nehezen lehet... (2010.02.06. 12:15) utolsó nap
  • Skot Bella: ja igen, és ha már pszin... Ha megbuksz a vizsgán, arról csakis Zimbi cimbi tehet, aki szart eljön... (2010.02.01. 21:41) utolsók
  • Én, a Mesélő: @Skot Bella: Úgy látszik a skót versek fordítása tompattyíja zagyadat, bélám.. :) (2010.01.29. 21:44) poszt a közönségnek.

Linkblog

könyvtár, bolgár búcsúztató, fotózás

2010.01.16. 02:14 | katicka | 4 komment

a harmadik (solution focused therapy) vizsgámra az antwerpeni egyetem könyvtárában tanultam. nagyon szép az épület kívülről (képek hamarosan a már ismert helyen), belülről pedig nagyon modern, sőt hangsúlyoznom kell azt is, hogy biztonságos. ugyanis egy securitis szekrény mászkál föl s alá. nagyon vicces a sok-sok tanuló diák között..

a vizsga maga oké volt, a bácsi alapból nagyon cuki, és ilyen volt a vizsgám is. kb. többet beszélgettünk arról, hogy mit szeretnék kezdeni magammal suli után, mint az esettanulmányomról. :)

új bicajom van. sajnáltam, hogy meg kellett válnom a régi (96-os számú) bringámtól, de az új tulajdon képpen ugyanúgy néz ki, és jobban tetszik a száma (77-es).

tegnap (most már tegnap előtt) elmentem boltba, és többek között vettem egy üveg vodkát az estére, és képzeljétek: a boltos néni megkérdezte, hogy elmúltam-e már 18?! :D

tegnap (szintén tegnap előtt) volt a bolgárok búcsúbulija. ők mostanra már nincsenek a városban. a búcsú ezennel elkezdődött. és nagyon rossz.

mivel a bolgár delegáció stílusát pontosabban talán inkább modorát tekintve olyan előkelő, mondhatni királyi, ez volt a búcsú tematikája. a lengyelek csináltak nekik díjakat, mint "dancing queen", "smiling princess" és kaptak koronát, jivko alias jivios pedig egy mellvédet kapott és gyűrűt. egész este ezekben nyomultak, akkor is, amikor átvonultunk a prof-ba és akkor is, amikor elmentünk a cafe de anvers-be (ami a vörös lámpás negyedben található, tipikusan picsáknak való hely).

ma (tegnap) sikerült végre elmennem a rubens házba. ideje volt, mert antwerpenben ez a három leglátogatottabb hely egyike, és már kezdtem aggódni, hogy úgy megyek haza, hogy nem láttam.. még olyan sok mindent meg kell néznem!

most pedig egy fotózásról jövök.:) kata pasija (fabian) fotós, pontosabban annak tanul, és egy "házi feladatához" kellettünk. a valódi és a mű közötti határvonalat próbálja megragadni, úgyhogy rólunk olyan képeket készített, ahol nagyon műnek tűnünk, mint egy baba, és a babákról pedig majd valami olyan képet szeretne készíteni, ami valahogy valódibbnak tűnik, mint mi. ha megkapom a képeket, majd teszek fel abból is.

na puszik, megyek aludni, mert holnap a saját házijaimat kell készítgetnem.

A bejegyzés trackback címe:

https://katyi.blog.hu/api/trackback/id/tr611676050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én, a Mesélő 2010.01.18. 23:32:35

hát azért megbocsátandó neki, olyan sokkal nem múltál 18.. :)

Skot Bella 2010.01.22. 19:04:02

engem a múltkor nagyon kiborított egy eladó. többen voltunk, és a német lányok vásároltak alkoholt (nem mintha én nem szoktam volna...), kéri tőlük az igazolványt. odaadja a német jogsiját, hát hogy azt ő nem fogadja el. merthogy nem úgy néz ki. Erre oddaadom az enyémet, mert tudtam, hogy az ugyanolyan formájú, mint az itteni. erre ő, hogy ez nem itteni. erre rácsaptam az asztalara, hogy én vagyok a vásárló, és ha kell neki a pénzünk, akkor vegye el nagyon gyorsan, vagy különben el is húztunk (a baj csak annyi volt, hogy közel távol ez volt az egyetlen éjjel-nappali)

De egyébként gratula a vizsgákhoz!
csók, puszi

Én, a Mesélő 2010.01.25. 11:08:45

"Ezt zúgják a harangok,
A felhők és a fák is,
Posztot kér a közönség,
nem jövőre, máris.."

- XXI. századi ismeretlen

katicka 2010.01.25. 18:01:37

@Én, a Mesélő: ez olyannyira jó volt, kedves ferenc, hogy már meg is van a poszt! ;)
süti beállítások módosítása